SHERBIMET

Ne besojmë se ndërtimi industrial nuk duhet të jetë i mërzitshëm dhe i mërzitur në lagje. Në vend të kësaj, ekipi ynë i brendshëm i arkitekturës shikon mënyrën më të mirë për të përfshirë ose përzier projektin tuaj industrial në zonën përreth.

01

Ndertesa Industriale

02

Ndertesa Rezidenciale

Kur bëhet fjalë për projektet tona të ndërtimit të fasadave të banesave, ne i kushtojmë vëmendje të veçantë diskutimit me autoritetet lokale për të siguruar që planet e zhvillimit për projektin të përmbushen dhe të zbatohen me kujdes dhe te jene ne harmoni te plot me ambjentin perreth.

03

Ndertesa Komerciale

Our clients praise our full-scale project management and complete construction capabilities as our main strengths. We will look after your commercial project from conception to plastering, electrical work, and everything else in-between.

04

Dizajn & Arkitekture

Ekipi jon i dizajnit dhe studiot e arkitekteve bashkpunuese me ne ne idejimin, dizenjimin dhe zbatimin per fasadat ACP na bën të ndryshëm nga konkurrentët tanë. Ne mund të kujdesemi për projektin tuaj të ndërtimit nga fillimi në fund pa asnjë humbje në komunikim gjatë rrugës.

ACPCRAFT është e specializuar në projektimin dhe montimin e fasadave ACP per ndertesat komerciale, por krenohet me një portofol të gjerë që mbulon gjithashtu projekte industriale dhe rezidenciale.

KONTAKTO ME NE

Kontaktoni me konsulentët tanë sot për ta bërë realitet ëndrrën tuaj të ndërtimit.

Shkruani nje mesazh