RRETH ACPCRAFT

ACPCRAFT SHERBIMET DHE HISTORIA

ACPCRAFT e nisi punen si deshire per cilesi precizion dhe inovacion. Ne duam të vendosnim një standard të ri, të lartë dhe të punojme si konsulentë, prodhues edhe montues ne fushen e fasadave ACP duke zgjidhur problemet e klientëve tanë dhe duke ofruar dimesione te reja.

ACPCRAFT mundohet cdo dite te pershtatet me teknologin me te re dhe dizainet me bashkohor te momentit. Per tju ofruar klienteve tane me te miren ne dizajn siguri dhe eficience energjie

ACPCRAFT

Njerëzit tanë janë ata që na bëjnë unikë. Në vend që t'i kontraktojmë teknikët tanë të montimit nga institucione të dyshimta të kontraktimit, ne u ofrojmë atyre një mjedis që mbështet rritjen profesionale

Në ACPCRAFT, ne jemi besimtarë të fortë në dhënien e zërit të punonjësve tanë. Ekipet tona janë bashkuar me ndihmën dhe mbeshtetjen tonë për të siguruar produktivitet dhe angazhim maksimal.Të gjithe bashkë jemi një skuadër ku objektivi jone është Cilesia Shpejtesia dhe Inovacioni