RRETH ACPCRAFT

Stornoway services and history

Stornoway started as a statement against the sloppy professional standards that dominated the field of construction services 20 years ago. We wanted to set a new, high standard and work as consultants, solving our clients’ problems. 

The company quickly grew and cemented itself as the new golden standard in commercial construction. Today we continue to build on that legacy and strive for excellence at everything we do.

ACPCRAFT

Njerëzit tanë janë ata që na bëjnë unikë. Në vend që t'i kontraktojmë teknikët tanë të montimit nga institucione të dyshimta të kontraktimit, ne u ofrojmë atyre një mjedis që mbështet rritjen profesionale

Në ACPCRAFT, ne jemi besimtarë të fortë në dhënien e zërit të punonjësve tanë. Ekipet tona janë bashkuar me ndihmën dhe mbeshtetjen tonë për të siguruar produktivitet dhe angazhim maksimal.Të gjithe bashkë jemi një skuadër ku objektivi jone është Cilesia Shpejtesia dhe Inovacioni