CILESI SHPEJTESI PRECIZION INOVACION

RRETH

ACP CRAFT

ACP CRAFT u krijua si deshirë per te futur ne tregun Shqiptar cilesi te reja ne ndertimin e fasadave te ndertesave. Duke synuar te implemetoj teknologji të reja te perpunimit te Panelave te Kompozitit te Aluminit (ACP). Dizenjim me Softwaret me të fundit per minimizimin e mbetjeve, precizion me të lartë me ane te frezimit dhe prerjes me CNC. Montime në kohe rekord nga grupet tona me eksperiencë. Konsulta per objektet tuaja nga Studiot dhe Arkitektet tanë lider ne ketë fushe.

PROJEKTE

Huawei HQ, Frankfurt

Rhein-Main Conference Centre, Wiesbaden

Danske Bank Offices, Hamburg

SHERBIME

Stornoway specializes in commercial construction, but over the years we have undertaken a number of projects in industrial and residential property construction. We are a flexible team with expertise in all aspects of construction work.

01

Fasada Ndertesa Komerciale

02

Fasada Ndertesa Industriale

03

Fasada Ndertesa Industriale

PUNO ME NE

Nese jeni nje studio akitekture, nje arkitekt i pavarur, apo nje grup montimi fasadash ne mund te bashkpunojm ne projektet tuaja. Ne jemi gjithmonë në kërkim të profesionistëve të aftë të ndërtimit për t'iu bashkuar ekipit tonë. Nëse mendoni se do të përshtateni mirë, hidhini një sy pozicioneve tona të hapura ose lini një aplikim të pakërkuar.